Fedezze fel, hogy cikkei hogyan kaphatnak nagyobb nyilvánosságot

Fedezze fel, hogy cikkei hogyan kaphatnak nagyobb nyilvánosságot

 

A weboldal népszerűsítésének egyik egyre népszerűbb módja a cikkmarketing kampányok használata. Cikkeinek az interneten történő közzétételével növelheti webhelye láthatóságát, és több látogatót irányíthat rá. Ez a cikk néhány alapvető tippel és technikával segíthet a kezdésben.


Tájékoztassa közönségét termékeiről egy EBookban vagy egy online kiáltványban. Foglalkozzon egy bizonyos kérdéssel informatív és hasznos módon. A célja az, hogy a közönsége végig olvassa a könyvét, és élvezze azt. Említse meg a termékeit, mint olyasmit, ami segíthet azoknak, akiket érdekel, hogy miről szól a könyv.


Válassza a mikro-rést. Csábító, ha nagyon keresett tartalmat ír párkapcsolati tanácsadásról vagy internetes marketingről, de a probléma az, hogy mindenki más is ezekről a dolgokról ír. Ha olyan cikkeket tud írni, amelyek egy olyan niche-t szolgálnak ki, amelyről nem sok szó esik, akkor olyan szintű olvasói hűséget szerezhetsz, ami a gyakoribb témákkal lehetetlen.


Kerülje az azonos vagy hasonló címmel ellátott cikkek beküldését. Semmiképpen sem tűnhet a cikke egyedülállónak, ha ugyanaz a címe, mint egy másik cikknek. Minden cikknek egyedi címet kell adnia, és a címnek öt-húsz változata kell, hogy legyen a cikk különböző helyszíneken való közzétételéhez. Ne feledje, hogy a címben mindig szerepelnie kell a kulcsszónak.


Mielőtt elkezdené a cikkmarketing vállalkozását, fontos, hogy pontosan megértse, mi is az a cikkmarketing. A cikkmarketing egy olyan folyamat, amelynek során cikkeket ír, amelyekben linkek vezetnek vissza a webhelyére vagy egy affiliate webhelyre, így könnyebben tud forgalmat szerezni a webhelyére.


Ahhoz, hogy sikerrel járjon a cikkmarketing során, egyedinek kell lennie a marketingmegközelítésében. Az emberek nem akarják ugyanazt a cikket öt különböző módon megírva látni. Nagyon unalmas és nem vonzó az újra felhánytorgatott anyag. Új és érdekes, élvezetes és vonzó módon megírt anyag létrehozása a legjobb módja egy cikk marketingjének.


Amikor a cikkek marketingjéről van szó, győződjön meg róla, hogy az olvasóknak betekintést nyújt, hogy mit gyanúsítanak velük. Meg kell adnia nekik a cikke összefoglalóját. Tartsa rövidre, körülbelül 2-5 mondat elegendő kell legyen ahhoz, hogy a tartalom lényegét átadja.


Amikor először kezd hirdetéseket írni, nagyszerű, ha úgy írja őket, mintha cikket írna. Ennek az az oka, hogy az emberek rögtön elhallgatnak, ha hirdetéseket látnak, és sokkal nyitottabbak a történetek olvasására. Mire befejezik a történetet, már látják, hogy az egy hirdetés, és nagyobb valószínűséggel veszik meg, amit árul.


A cikkmarketing hatékony eszköze lehet az ügyfélbázis kiépítésének és webhelye láthatóságának növelésének, de tudnia kell, mit csinál, ha maximális sikert akar elérni. Az ebben a cikkben megismert technikák alkalmazásával a legtöbbet hozhatja ki a cikkmarketing-kampányából.

© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem