Szeretne többet az Ajtó és Ablakcsere-ről? Próbálja ki ezeket a javaslatokat!

This is a subheading

Szeretne többet az Ajtó és Ablakcsere-ről? Próbálja ki ezeket a javaslatokat!

Hihetetlen az Ajtó és Ablakcsere programozása. Könnyen kezelhető, és számos különböző alkalmazáshoz használható. Ezek azonban még csak a kezdet. Olyan sok egyedi és érdekes funkció van, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki az Ajtó és Ablakcsere készülékéből. Íme néhány trükk, hogy a Ajtó és Ablakcsere használatával hogyan lehet a legjobban profitálni.

Ha nedves lett az Ajtó és Ablakcsere, ne kapcsolja be. Törölközővel szárítsa meg, majd helyezze egy lezárt, száraz, fehér rizsből készült műanyag zacskóba. Hagyja éjjel leülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be, és valószínűleg újra működni fog.

Ha az Automatikus javítás azt akarja, hogy válasszon egy bizonyos szót, és nem akarja kiválasztani, akkor valójában nem kell kattintania a kis X-re. Bármelyik helyre koppinthat a képernyőre, és a kis javaslat eltűnik! Ez sokkal gyorsabb lehet, mintha az X-re kattintanánk

Győződjön meg arról, hogy törölte azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használt az üzenet képernyőjén. Ez nagyon fontos, mivel az idő múlásával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbá válnak, csökkentve ezzel a telefon helyet. Ezt megteheti úgy, hogy belép az üzenet szakaszába, és törli a teljes beszélgetéseket vagy azok egy részét a szerkesztés funkcióval.

Készítsen egy képernyőképet az Ajtó és Ablakcsere készüléken. Szeretne rögzíteni egy képet a képernyőn? Gyorsan lenyomhatja a Kezdőlap gombot és az Alvás / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedheti el. Meg kell hallania egy kamera hangját. Ez egy képet készít a képernyőn megjelenő tartalmakról, és megtalálható a képfájlban.

Tudta, hogy az Ajtó és Ablakcseres úgy készíthet képernyőképeket, mint egy számítógép? Annak érdekében, hogy képeket készítsen az Ajtó és Ablakcsere készülékről, tartsa lenyomva a telefon otthoni gombját, majd nyomja meg az Alvás gombot. Ezután meghallja a kamera kattintását, lát egy villanást, majd az Ajtó és Ablakcsere képernyőképe elmentésre kerül a Camera Roll-ban.

Töltse le a Safari alkalmazást, hogy telefonját maximálisan kihasználhassa. Számos egyéb szolgáltatás mellett a Safari lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felhívjon egy névjegyet anélkül, hogy visszatérne a telefon funkcióhoz. Például, ha talál egy színházat, online hívni szeretne, csak kattintson a számra, és ez felhívja az Ön számára.

Ha nincs korlátlan szöveges üzenet a telefoncsomagban, vigyáznia kell, hogy hány üzenetet küld. Nyissa meg a Beállítások és az Üzenet elemet, és engedélyezze a karakterek számát. Körülbelül 160 karakter után egy szöveges üzenetben az üzenet két részre oszlik. Ez segít elkerülni, hogy véletlenül több szöveget küldjön.

Ha véletlenül esik vízbe az Ajtó és Ablakcsere, ne kapcsolja be azonnal, mert ezzel véglegesen megsérülhet. Szárítsuk meg a telefont egy törülközővel, és üljünk egy tál rizsbe egy éjszakán át. Ez segít kihúzni az összes vizet, amely esetleg elrejtett a rejtett területeken.

Keressen egy éttermet vagy egy orvos irodai számát? Nyissa meg a Safari programot, és végezzen helyi keresést. A Safari felismeri a telefonszámokat, és lehetővé teszi, hogy megérintse őket. Ha ezt megteszi, az Ajtó és Ablakcsere tárcsázza a számot. Ez az e-mailen keresztül küldött számokra is érvényes.

A programozás szempontjából az Ajtó és Ablakcsere nagyon kifinomult. Az Ajtó és Ablakcsere minden szempontból súlyos technológia. A cikk tippeinek felhasználásával a legtöbbet hozhatja ki az Ajtó és Ablakcsere eszközéből.


© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem