Kerülje el a piszkos szőnyegeket ezzel a bizonyított tanácsokkal

This is a subheading

Kerülje el a piszkos szőnyegeket ezzel a bizonyított tanácsokkal

Piszkos szőnyegek esetén a problémát azonnal meg kell oldani. Azt mondta, hogy hogyan lehet megtalálni a legjobb társaságot, amely segít? Ez a cikk végigvezeti Önt a rendelkezésre álló legjobb társaság kiválasztásának folyamatában annak biztosítása érdekében, hogy a szőnyegeket finoman kezeljék, teljesen megtisztítsák, és garantáltan elégedettek legyenek.

Válasszon vákuumot és sampont a szőnyegekkel gyakran: legalább 5-7 naponta. A szőnyegen látható szennyeződés és törmelék nagy része továbbra is laza, és gyorsan eltávolítható a porszívóval. Minél hosszabb ideig hagyja a padlón, annál nehezebb lesz eltávolítani.

Vigyázzon, ha olyan szőnyegtisztító társasággal foglalkozik, amely kihív téged a kékről, vagy véletlenszerűen jelenik meg az ajtónál. Ez általában annak a jele, hogy a vállalat elég kétségbeesetten vállalkozik. Nem akar bérelni céget, ha senki más nem foglalkozik velük.

Kerülje el olyan tisztítóvállalat felvételét, amelyet csak a televíziós hirdetésben látott. Ezek a cégek sokszor nagyon tapasztalatlanok, de kísérteties hirdetésekkel próbálnak vonzza az embereket. Személyesen kell megbeszélnie az összes potenciális takarítótársasággal, és többet kell „interjúznia”, mielőtt egyet felveszne.

Biztosítson írásbeli szerződést a szőnyegtisztító cégtől. Ez a szerződés az Ön kötelező megállapodása, amely pontosan meghatározza, hogy milyen szolgáltatásokat fognak végezni, milyen költségek merülnek fel, és milyen garanciát vállal a késztermékre. Enélkül nincs védelem, ha a dolgok rosszul mennek.

Kerülje el a kedvtelésből tartott állatok foltait, ha egyáltalán lehetséges, mert ezeket nagyon nehéz lehet eltávolítani, és szagot is hagynak. Baleset esetén készítsen speciális háziállat folttisztítóval és azonnal kezelje a szennyezett területet. Ezután folytassa a szőnyeget vízzel és áztassa át tiszta törülközővel, amíg a törülközőn nem látható folt.

A szőnyeg tisztításának legjobb módja az, ha azt fedélzetre vagy tiszta ponyvára szállítja. Használjon egy kis szőnyeg sampongépet, és menjen legalább kétszer a szőnyegen. Hagyja a szőnyeget teljesen levegőn megszáradni, mielőtt visszahelyezné a beltérbe. Ez a módszer csak meleg, száraz időben használható.

Még ha a szőnyegeitek sem is piszkosnak tűnnek, valószínűleg vannak. Még ha minden nap vákuumszivattyút vezet, a szőnyege csak a normál forgalomból szennyeződik, és a szennyeződés beszorul a szálakba. Próbáljon meg egy fehér törülközőt helyezni az ajtójába. Tartsa ott egy hétig, és látja, milyen szennyezett lesz. Ez megmutatja, hogy professzionális szőnyegtisztító cégre van szüksége a padló tisztításához.

Most, hogy szem előtt tartja ezeket a tippeket, készen kell állnia arra, hogy megoldja a szőnyeggel kapcsolatos problémáját. Annak a képességének köszönhetően, hogy talál egy nagyszerű segítséget nyújtó céget, nem kell küzdenie a segítségnyújtással. Elég hamar otthonának jobban illata lesz, a szőnyegei jobban néznek ki, és jobban fogják érezni magát.

© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem