Hozza ki a legtöbbet autóbiztosításából ezekkel a tippekkel

 

This is a subheading

Hozza ki a legtöbbet autóbiztosításából ezekkel a tippekkel

 

A legjobb autóbiztosítás megtalálása bonyolult lehet. A tudás a legjobb védelmi vonal a jó üzlet megkötésében. Ebben a cikkben néhány tippet adunk, amelyek segítenek meghozni az Ön számára megfelelő döntéseket:

Ha autóbiztosítást köt, nem bölcs ötlet csak az állam minimális fedezetét szerezni. A legtöbb állam csak azt írja elő, hogy baleset esetén fedezze a másik személy autóját. Ha ilyen típusú biztosítást köt, és megsérül az autója, akkor sokszor többet kell fizetnie, mint a megfelelő fedezet esetén.

Annak érdekében, hogy a biztosítás megfeleljen Önnek, győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan kell kárigényt benyújtani, és tartsa kéznél a biztosítási kötvényhez kapcsolódó papírmunkát. Ha valami történik, ne várjon a kereset benyújtásával. Azonnal forduljon biztosítójához, hogy gyorsan segíthessenek Önnek.

A tizenévesek autóbiztosításának nem kell a pénztárcájába kerülnie. Néhány egyszerű dologgal csökkentheti tinédzsereinek díjait. Győződjön meg arról, hogy a tinédzser sikeresen elvégzi a járművezetői tanfolyamot, és továbbra is a becsületjegyzékben marad. Ezzel a biztosítás költsége sokkal alacsonyabb lesz.

Ne engedje meg, hogy gyengébb minőségű alkatrészeket használjanak autója javításához, mert így tovább fog tartani. Egyes biztosítótársaságok olyan javítóműhelybe küldhetik Önt, amely nem feltétlenül az autója érdekeit tartja szem előtt. Győződjön meg arról, hogy közvetlenül a gyártótól származó alkatrészeket használnak, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést, és megfeleljenek a szövetségi biztonsági előírásoknak.

Vessen egy pillantást az autószabályzatára, és vegye le azokat az „extrákat”, amelyeket nem fog használni. Előfordulhat például, hogy a tervben szerepel a sürgősségi közúti segítségnyújtás. Ha úgy gondolja, hogy nem fogja ezt igénybe venni, hagyja abba, hogy csökkentse a biztosításra fordított összeget. Ügynöke segíthet kitalálni, hogy mi lehet még megfelelő.

Győződjön meg arról, hogy az összes elérhető kedvezményt megkapja. Ha más biztosítással, például lakásbiztosítással vagy esernyőbiztosítással rendelkezik, ez alapján jogosult lehet a kedvezményre. Kedvezményt is kaphat, ha elmúlt 25 éves, házas vagy főiskolai hallgató.

Az autóbiztosító társaságok díjait olyan eseményekre alapozzák, mint például az autók ellopása. A riasztók, nyomkövetők és/vagy indításgátlók felszerelése jobban csökkentheti a biztosítási díjakat, mint gondolná. Az alacsonyabb díjak csökkentik a biztosítási díjakat, és idővel a létesítmények több mint megtérülnek.

Ha autóbiztosítást keres, gondolja át, mekkora biztosításra lesz szüksége. Minden állam rendelkezik egy minimális lefedettséggel, amelyet minden illesztőprogramnak fenn kell tartania, ezért mindenképpen ezt használja kiindulási pontként. Ha többet ér az autója, akkor több biztosításra van szüksége. Hasonlóképpen, ha az autója ütős, akkor valószínűleg lényegesen alacsonyabbak lesznek a biztosítási költségei.

Pénzt takaríthat meg az autóbiztosításon, ha autója egy régebbi autó (például egy 4 ajtós szedán vagy ferdehátú), vagy ha sok kilométer van rajta. Ebben az esetben egyszerűen vásárolhat felelősségbiztosítást, hogy megfeleljen az állam követelményeinek, és ne foglalkozzon a teljes körű biztosítással.

Az autóbiztosítási igény kezelésekor fontos, hogy barátságos maradjon, és ne legyen frusztrált a kárbejelentő. Gyakori, hogy a követeléskezelők leszólják az ügyfelet, ha durva vagy nem reagál, így követelésük feldolgozása a szokásosnál tovább tart. Legyen kedves és barátságos, és további erőfeszítéseket tehetnek követelése rendezésére.

Bár igaz, hogy a biztosítást találni bonyolult lehet, nem lehetetlen! Az ebben a cikkben található tippek segítségével meghozhatja a megfelelő döntéseket az autóbiztosítással kapcsolatban. Ne feledje, hogy a tudás a legjobb védelmi vonal a jó üzlet megkötésében.

© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem