Egyszerű és hatékony vízvezeték-stratégiák, amelyeket bárki végrehajthat

This is a subheading

Egyszerű és hatékony vízvezeték-stratégiák, amelyeket bárki végrehajthat

Az idő múlásával otthonunkban a vízvezeték-szerelem kudarcot vall. Felhívhatja egy vízvezeték-szerelőt, hogy megoldja ezt, vagy kipróbálhatja a kezét a saját vízvezeték-szerelésében. Saját vízvezeték-munkák elvégzése nem mindig könnyű. A következő cikk hasznos tanácsokat tartalmaz mindenkinek, aki saját vízvezetékét szeretné elvégezni.

Kerülje a vízvezeték-problémákat! Ne állítsa le a WC-t! Néhány általános elem, amely megállítja a WC-t, a következők: játékok, haj, papírtörölközők, fogamzásgátló cikkek és női személyes termékek. Ne mossa le ezeket a tárgyakat a WC-vel - kivéve, ha az utasítások másként szólnak! Ezek megállíthatják a WC-jét - annyira, hogy semmi más nem működik - kivéve a vízvezeték-szerelő hívását!

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítik, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Használja a csövektől hallott hangokat, hogy segítsen meghatározni, hogy mi a probléma. Bizonyos hangok azt jelentik, hogy a víznyomás túl magas. Más hangok laza csöveket vagy enyhe eltömődést jelentenek a kalciumból vagy a vasból. A csövek hallgatása sok pénzt takaríthat meg a probléma megoldásában.

Annak elkerülése érdekében, hogy télen a szabadban lévő csaptelepek lefagyjanak, az első fagyasztás előtt vegye le az összes tömlőt. Ezenkívül zárja le a kültéri csaptelepekhez vezető elzárószelepet, majd kapcsolja be a kültéri csaptelepeket, hogy a vezetékekben maradó víz kifolyhasson. Amint a hőmérséklet felmelegszik tavasszal, megfordíthatja a folyamatot.

Ellenőrizze a csaptelepek tömítettségét. Ellenőrizze a gombokat és a csapot. Naponta száz gallon víz pazarolható el szivárgások miatt, és ez nem jó, ha fizet a vízszámláját. A szivárgás leállításával sok pénzt takaríthat meg magadra. A szivárgások idővel is növekedhetnek, ezért kerülje a katasztrófát, és ellenőrizze az összes csaptelep szivárgását!

Összefoglalva: a vízvezeték az idő múlásával meghibásodhat. Kétféle megoldás van: hívja a vízvezeték-szerelőt, hogy kijavítsa, vagy megpróbálja megjavítani. A munka egyedül elvégzése néha nehéz lehet, de ha emlékszik a fenti cikk hasznos tanácsaira, akkor megteheti a feladatot.


© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem