Az iPhone valóban megéri?

This is a subheading

Az iPhone valóban megéri?

Az iPhone megjelenése igazi magas vízjelet jelez a személyes fogyasztói elektronika történetében. Azonban a készülék leghatékonyabb kihasználásának kulcsa, hogy alaposan megismerje az összes lehetséges felhasználást. Az alábbi cikkben található tippek áttekintésével minden nap optimális iPhone élményt nyújthat.

Egyszerű módja annak, hogy képet készítsen a telefon aktuális képernyőjéről? Próbáld ezt! Nyomja meg egyszerre az otthoni és az alvó gombokat, és várja meg, amíg a fényképezőgép rákattint. Ezután menj át a mentett fotóidra. Látnia kell a kép képét a mappában.

Vásároljon védőképernyőt az iPhone készülékéhez. Képernyővédő nélkül idővel megkarcolhatja a telefon arcát. Az ujjaid a szennyeződéseket a képernyőre továbbíthatják, ami a hajszálak karcolódását okozhatja. A legjobb érdeke, hogy mindig használjon képernyővédőt.

Ha ki van zárva a telefonból, online kell keresnie, hogyan lehet javítani. Sokan voltak ilyenek velük is, így vannak olyan videók és egyéb oktatóanyagok, amelyekkel egy iPhone-t fel lehet oldani. Csak vegye figyelembe, hogy ez egy utolsó lehetőség, mivel valószínűleg törli az összes információt, amikor azt visszaállítja.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem vettél merülést az iphone-okba és alkalmazásokba, akkor most már meg kell tennie. Az iphone-ok vezetik a piacot, és a rendelkezésre álló alkalmazások képesek kezelni az üzleti tevékenységük nagy részét, amit naponta kell gondoskodniuk.

Szeretné tudni, hogyan tilthatja le az iphone 3G-t vagy az Edge Connection-t? Be kell lépnie a cellás adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózati beállítások szerint. Írjon be néhány általános szót a felhasználónévbe és a jelszó mezőbe, és ez csak így van, mert az iPhone nem adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítania a telefont, akkor ezt is tegye.

Használja az iphone-t a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Ha az iPhone készülékén a Safari böngészőt használja, az internetről képeket szedhet. Ha a böngészés közben menteni szeretné a képet, csak érintse meg és tartsa lenyomva. Ezzel a kamera mentése után közvetlenül a kamera tekercsbe kerül. A fotót egy üzenetbe is másolhatja.

Nem tagadható, hogy az iPhone forradalmasította a kézi eszközök világát. A látszólag határtalan feladatok, amelyek az iPhone-val megvalósíthatók, a birtoklás egy kicsit ijesztővé teheti néhányat. Ha azonban figyelembe vesszük a fenti cikkben található útmutatást, akkor rövid időre szakértő lesz.

© Copyright Munkavédelem és Tűzvédelem